kesimpulan utk sem ke2 ni..

Alhamdulillah..dengan izin Allah kelas untuk  sem yang kedua telah berakhir.. Rasa happy sangat… Maknanya, setiap isnin-khamis jam 6.30pm -9.30pm tiada lagi kelas2 yang perlu di hadiri.. Masa2 tersebut boleh di isi dengan aktiviti yang sangat dirindui…T_T hukhuk,,

Untuk sem ni, ni la laporannya:

Kelas SA, terpaksa MC sehari… sakit plak time tu.. takpe2..kafarah dosa.. tapi yang malangnya, ramai plak budak2 kelas yang tak dtg..akibatnya prof  marah n yang tak dtg tu dah dpt title ‘sampah’… bila tahu je prof ckp mcm tu, terus ana jumpa prof, minta maaf n explain sbb ape tak dtg… Alhamdulillah, prof baik..

Kelas SE plak, tak dtg sekali sbb nak siapkan assignment FM. Time kawan2 menuntut ilmu di BK1, ana bertungkus lumus menyiapkan assignment di Bilik RA.. Alhamdulillah, siap malam tu jgk n kawan2 yang lain boleh pinjam.. “sharing is caring”..hehe

FM plak, ponteng satu kelas sebab nak pgi johor.. First time plak tu nk g johor.. tak penah g johor lagi tau walaupun umur dah nak menjejek ke 24 thun..huhu.. dah tua dah kan.. tapi, belajarnya tak habis2 lagi.. huhu.. P g johor tu, sbb nk teman bapa n mak sedara yang paling banyak berkorban masa, wang n tenaga semasa ana hampir 5 thun di bumi serdang ni.. lama kan… hehe

Haaa..ni kelas yang PALING BEST.. Empirical.. Prof sangat baik.. selalu panggil nama ana.. eh, ade ke prof yang tak panggil nama ana dlm kelas?? hehe.. InsyaAllah, ana akan buat yang terbaik untuk sem ni..

next week start tuk study week… Takut je rasannya.. mcm tak cukup masa je nak study.. Ya Allah bantulah hambamu ini.. Moga dapat result yang bagus.. nk jdi mcm k.ummu..  dapat 4.0.. tapi, mcm tak de  harapan je untuk paper FM..

Ok.. time tu planning…. buat time table.. InsyaAllah, pengharapanku totally to ALLAH s.w.t..

Ok… Do all assignments first before study k!

Terima kasih kepada pensyarah2, k.ummu yang banyak membantu dr sem lepas sampai sem ni (lepas ni dah tak de dalam bilik RA dah..kontrak dah habis.. Untuk k.zu jgk..bagi pinjam buku untuk evaluation…. my best friend ain n mazwin… n group member midi, joi, patma n kai herng.. moga kejayaan milik kte smua..insyaAllah…

Paling penting, restu mak n abah yang ana harapkan.. Redhoi lah segalanya.. Moga iringan n doa dari insan2 tersayang ni akan menghasilkan kejayaan yang cemerlang.. Miss u mak n abah..T_T.. Terima kasih mak n abah..

Mari kita tenangkan hati kita dengan zikir ni:

This entry was posted in Akademik.., sembang-sembang. Bookmark the permalink.

One Response to kesimpulan utk sem ke2 ni..

  1. ummu-hasan says:

    salam ana..
    insyaAllah usaha dan tawakkal.. ada rezeki di mana-mana =) good luck for you exam, sis =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s