Life..Life..Life..

Assalamu’alaikum wbt..

Alhamdulillah, semua urusan dipermudahkan oleh Allah…

Saat ini: Rindu rumah.. Abah, Mak, Kakak, Abg(walaupun jauh di sana), n adik2ku.. huhu..

Result: OK..Alhamdulillah ya Allah..

Interview: Calon simpanan.. Sujud syukurku padaMu.. Kalu ada rezeki, dapatla jawatan tu.. Kalu tak de rezeki, nak buat mcm mana.. Allah kan tahu mana yang terbaik buat hamba2nya.. kan3…

RA: Dr extend tugas saya as a RA sampai bulan Jun (oh, bufdayku) tahun depan.. Terima kasih DR krn mempercayai saya..

Life:

~ Kerja byk yang tertangguh.. Hanta jurnal.. Siapkan dokumentation for system eLITS… ya Allah, knapa la tak de semnagat nak buat kerja nie..

~Daftar kursus utk next sem.. Cadangnya nk ambik 4 subjek.. So total sem nie yang kene bayar ialah RM4000..Banyaknya.. Tgh apply biasiswa dr kerajaan..  ni link dia: Klik disini ye … Kpd sesiapa yang nak sambung master ataupun phd, jemput2 lah apply tawaran hebat ni..hehe

~Ada baby dlm rumah sewa.. seronok sgt main dengan baby…tidurkan dia… bawa g taman… potong kuku dia.. buat susu dia..mandikan dia.. tp, sampai bulan ni je. Haikal akan berpindah ke johor.. Walaupun baru 6 bulan, Dr ckp haikal akan dpt adik .. Happy3..(p/s: bila la nk ada baby sendiri.. lahirkan mujahid n mujahidah..=) nk upload pic mifzal haikal, tp internet lambat plak dekat lab nie)

~Start new sem 2/1/11.. Mengadap buku semula..Harapan agar mendapat 4flat next sem.. Amin ya rabbal ‘alamin..


p/s: kenape tetiba mencoret pasal diri sendiri nie.. maybe sbb tak tau dah nak luah dekat sape2.. ade ke org nak baca blog nie.. dah lama tak update…huhuhu
This entry was posted in sembang-sembang. Bookmark the permalink.

One Response to Life..Life..Life..

  1. ummu-hasan says:

    Salam Ana..
    “ade ke org nak baca blog nie.. dah lama tak update…huhuhu”
    hehe, yok iyo je .. blog ttg diri sendiri adalah method utk luahan diri sendiri.. if ada org baca, it’s a credit.. if org baca dapat mbawa kebaikan, it’s sooo valuable credit🙂

    Have a great new semester, sis.. insyaAllah🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s